TGF Eğitim Kampı, TGF Milli Takımlar Baş Antrenörü Keith Coveney önderliğinde Antalya’da başladı..

TGF Eğitim Kampı, TGF Milli Takımlar Baş Antrenörü Keith Coveney önderliğinde Antalya’da başladı..

Türkiye Golf Federasyonu’nun 2023 eğitim faaliyetleri kapsamında organize edilen TGF Eğitim Kampı, 7-14 Aralık tarihlerinde Antalya’da başladı.

TGF eğitim faaliyetleri kapsamında düzenlenen kampta, sporcuların müsabakalara daha iyi hazırlanabilmeleri, mevcut performansları ile kondisyonlarının gözlenmesi, oyun yeteneklerinin geliştirilmesi ve tecrübelerinin arttırılmasına yönelik çalışmaları devam ediyor.

Antalya Golf Kulübü’nde gerçekleştirilen kampta; TGF Milli Takımlar Baş antrenörü Keith Coveney önderliğinde ve TGF Milli Takım Baş antrenör yardımcısı Gencer Özcan ile sporcuların katılımıyla yapılacak.

3D Fluid Swing Biyomekanik Sistemi uzmanı olan TGF Milli Takımlar Baş antrenörü Keith Coveney, TGF eğitim kampında öncelikle oyuncuların Golf Swing’indeki fiziksel yeterlilik test aşamaları ve 3D Swing Analiz Programı ile istatistiksel veri analizi çalışmaları yapılacak.

7-10 Aralık kadın sporcular, 11-14 Aralık’ta erkek sporcuların yer alacağı kampta sporcular, putting green, short game oyunları, saha oyun stratejileri ve teknik antrenmanlar gibi programa tabii tutulacaklar.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın