TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nun 2. Ayak A kategorisi Kazananı Bodrum Golf Kulübü

TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nun 2. Ayak A kategorisi Kazananı Bodrum Golf Kulübü

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nun 2. Ayak A kategorisi müsabakaları,  27-28 Nisan 2024 tarihlerinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde oynandı.

Türkiye Golf Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan ve ikinci ayağı Regnum Golf & Country Club Bodrum sahasında oynanan TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu 2. Ayak müsabakasında, A kategorisinde Ankara Golf Kulübü, Regnum Golf & Country Club Ankara, Bodrum Golf Kulübü, İstanbul Golf Kulübü, Kemer Golf Kulübü, Klassis Golf Kulübü, Taurus Golf Kulübü, Ataşehir Golf Kulübü, Cullinan Golf Kulübü’nden oluşan 9 takımın bulunduğu turnuvada, 72 oyuncu mücadele etti.

Müsabakanın final raundunun ardından A kategorisinde; Barbaros Ökten, Damir Urakov, Hüseyin Boyacı, Mehmet Yana, Erol İslamoğlu, Hüseyin Demirağ, Ali Xiaowei Gong ve Sidar Yalçınkaya’dan oluşan Bodrum Golf Kulübü takımı toplamda 862 net skorla birinci, Yavuz Küçük, Fatih Biçer, İdris Baki, Ramazan İnce, Şehmus Işık, Mehmet Aygün, Önder Akkayalı, Behçet Baki, Emre Bahtoğlu ve Serkan Dural’dan oluşan Cullinan Golf Kulübü takımı ise toplamda 878 net skorla ikinci, Oktay Senemoğlu, Fatih Mehmet Erduran, Yağmur Doğan, Levent Topal, Yusuf Köse, Ali Doruk Börekçi, Gürkan Başeğmez ve Mehmet Dora’dan oluşan Ankara Golf Kulübü takımı toplamda 885 net skorla üçüncü oldu.

Oynanan ayaklar sonunda puanlar toplanacak ve bir genel klasman tablosu oluşturulacak. Son ayak oynandıktan sonra en yüksek puanı toplayan takım Tur Şampiyonu olacak.

Genel klasman tablosuna göre 2. Ayak sonunda Cullinan Golf Kulübü ve Bodrum Golf Kulübü 34’er puan elde ederek ilk basamağı paylaşırken, Ankara Golf Kulübü 26 puanla ikinci durumda bulunuyor.

A ve B kategorilerinden oluşan Tur’un B kategorisi müsabakaları ise 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde Regnum Golf & Country Kulübü Bodrum sahasında oynanacak.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın