Kadınlar Golf Milli Takımımız, Avrupa Kadınlar Amatör Şampiyonası’nda Mücadele Edecek

Kadınlar Golf Milli Takımımız, Avrupa Kadınlar Amatör Şampiyonası’nda Mücadele Edecek

EGA (Avrupa Golf Birliği)’nın organize ettiği 2024 Avrupa Kadınlar Amatör Şampiyonası, 24-27 Temmuz 2024 tarihleri arasında Finlandiya’nın Lahti kentinde oynanacak. 

Messila Golf Sahası’nda gerçekleştirilecek şampiyonada, İsveç, İspanya, İtalya, Fransa, Danimarka, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık Ülkeleri ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu dünya genelinden 31 ülkeden, toplamda 144 golfçü mücadele edecek.

Katılan her ülkenin en iyi sporcularının yer alıyor organizasyonda ülkemizi, Milli golfçülerimizden Sude Bay, Ayşe Demir ve Zeynep Süalp temsil ediyor. Kafileye, Milli Takım yardımcı antrenörü İdris Topar liderlik ediyor. 

Toplamda 72 çukur “Stroke Play” oyun formatında bireysel olarak oynanacak müsabakalarda, ikinci raund sonunda en düşük skoru yapan 96 sporcu, üçüncü raund sonunda da 60 sporcu Cut’ı geçecek ve final gününde kupa için mücadele etme hakkına sahip olacak.

27 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek olan European Ladies Amateur Championship’in canlı sonuçlarına https://www.ega-golf.ch/content/european-ladies-amateur-championship-3#/competition/4646261/leaderboard linkinden ulaşabilirsiniz. 

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın