Turkish Open start aldı

Turkish Open start aldı

Ülkemizin en prestijli golf organizasyonu olan Türkiye Açık Şampiyonası, Antalya Belek’teki Cornelia Golf Kulübü’nde başladı. 23 ülkeden 134 oyuncunun katıldığı organizasyonda bu yıl ilk kez bayanlar da yarışıyor.

Turnuvanın ilk gününde oyuncular sıcak havaya rağmen oldukça iyi skorlar elde ettiler. Türkiye Açık Şampiyonası’nı 2005 yılında kazanan milli golfçümüz Hamza Sayın ilk günü 71 vuruşla tamamlayarak bu yıl da iddialı olduğunu gösterdi. Milli Takım’ın bir başka önemli ismi Gencer Özcan da günü 72 ile bitirdi.

2012 için hazırlık

Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu bu yılki turnuvaya rekor sayıda sporcunun katıldığını belirterek bu gelişmenin Türk golfü için sevindirici olduğunu söyledi. Ağaoğlu “Bu yıl ilk kez İsveç ve Portekiz gibi ülkeler en iyi oyuncuları ile organizasyona iştirak ediyor. Türkiye Açık Şampiyonası’nın bu kadar ilgi görmesi 2012 Dünya Şampiyonası’na aday olduğumuz bugünlerde büyük önem taşıyor. Yabancı delegasyona ve oyunculara hem sahalarımızı hem de otellerimizi tanıtma imkanı buluyoruz” diye konuştu.

7. Türkiye Amatör Şampiyonası Pazar günü sona erecek.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın