Dubuisson zirvede

Dubuisson zirvede

European Tour) Final Serisi kapsamında Belek'te düzenlenen Turkish Airlines Open'ın üçüncü gününde sahada Fransız fırtınası esti. Güne -12 ile başlayan Victor Dubuisson üçüncü raundu (-9) ile bitirerek toplamda 195 vuruşa ulaştı ve beş vuruş farkla liderliği ele geçirdi. Dünya sıralamasında 143. sırada bulunan Raphael Jacquelin ise, 12 birdie yaptığı günü 62 vuruşla tamamlayarak saha rekoru kırdı.

The Montgomerie Maxx Royal Sahası'nda bahardan kalma bir günde oynanan turnuvada
18. çukurda yaptığı birdie ile günü 68 vuruşla tamamlayan İngiliz Ian Poulter, toplamda 200 vuruşla Dubuisson'u takip etti.

Turnuvanın ikinci günü 63 oynayarak saha rekoru kıran Tiger Woods ise özellikle son dokuz çukurda zorlandığı günü 68 ile (-4) bitirdi. Amerikalı oyuncu son çukurda topu ormana atmasına rağmen, başarılı bir vuruşla oradan çıkmasını bildi ve günü birdie ile tamamlamayı başardı. 11. Çukurda çalıların arasında kalan tiger vuruşu yaparken az kalsın sakatlanıyordu

Woods, üçüncü gün sonunda Fransız Raphael Jacquelin, İspanyol Alejandro Canizares ve İsveçli Henrik Stenson ile birlikte 201 vuruşla üçüncülüğü paylaştı.

The Montgomerie Maxx Royal Golf Sahası'nda günün en iyi skoru Fransız Raphael Jacquelin'den geldi. Günü 12 birdie ile bitiren Jacquelin 62 oynayarak bir gün önce Tiger Woods'un kırdığı saha rekorunu bir vuruş geliştirdi.

Turkish Airlines Open'a katılan üç Türk oyuncudan en iyi skoru, günü (+2) ile bitiren Ediz Kemaloğlu yaptı.

7 milyon dolar toplam ödüllü Turkish Airlines Open'da final raundunu Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da takip edecek.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın