Fransa da EDGA Engelli Açık Şampiyonasında golfçülerimiz mücadele etti

Fransa da EDGA Engelli Açık Şampiyonasında golfçülerimiz mücadele etti

Türkiye Golf Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan EDGA Fransa  Engelli Açık Golf Şampiyonası  16-18 Mayıs 2014 tarihlerinde Fransa-Lille şehrinin St. Omer yerleşkesinde bulunan St. Omer  Golf Kulübünde gerçekleştirildi.

Fransa Golf Federasyonu tarafından organize edilen turnuvada  10 Avrupa ülkesinden  4 ayrı kategoride toplam 70 sporcu mücadele etti.  Bu önemli organizasyona Türkiye golf federasyonu adına milli sporcularımız Ahmet ÖZYAZICI ve Mehmet Kazan ile milli takım Antrenörümüz  Gencer  ÖZCAN  ile katıldı.Sporcularımız 22 oyuncunun yer aldığı III.  kategoride yarışma şansı buldu. Turnuva  1 gün  antrenman oyunu ve 2 günde  yarışmalar olmak üzere toplamda  3 gün olarak organize edildi.

Mehmet KAZAN müsabakanın 1. gününde 37 puan Ahmet ÖZYAZICI  30 Stableford  puanı yaptı. Müsabakanın 2. günü ise sporcularımız  Mehmet  KAZAN 39 puan, Ahmet  ÖZYAZICI  ise 35 puanla turnuvayı  sonlandırdı. Mehmet  KAZAN  genelde  toplamda  76 stableford  puanı ile 22 oyuncunun yarıştığı III.Kategoride şampiyon olarak sezonun  ilk turnuvasına başarılı bir şekilde sonlandırdı.  Ahmet ÖZYAZICI ise aynı kategoride 65 stableford puanı ile organizasyonu  5.sırada tamamladı.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın