Türkiye Golf Federasyonu yeni Milli Takım Antrenörü Steve Chapman oldu.

Türkiye Golf Federasyonu yeni Milli Takım Antrenörü Steve Chapman oldu.

Kanada PGA A Sınıfı Profesyonel Steve Chapman'ın Milli Takım Antrenörlüğüne getirildi. Chapman, öğretmen, antrenör ve tur profesyoneli olarak sürdürdüğü üst düzey kariyerinin ardından federasyonumuza katıldı. 

Amatör kariyeri Britanya Kolumbiyası Kanada'da başladı. Golf bursu kazanarak dahil olduğu Oklahoma'daki Tulsa Üniversitesi'ne devam ederken, iki defa All-Conference Missouri Valley takımında yer aldı.

Tulsa Üniversitesi Erkekler Takımı'na antrenörlük yaptıktan sonra, son yılında profesyonel olmaya karar verdi ve sonraki 11 yıl boyunca Kanada, Avustralya ve Asya'da profesyonel golf turlarına katıldı.

Kariyeri boyunca; 25 defa en iyi 10, 5 defa Canadian Open'a katılım ve 1988'deki prestijli U.S. Open'a katılım gibi pek çok başarıya imza attı. 1992 yılında antrenörlüğe yönelme kararı aldı, ancak yerel turnuvalarda oynamaya da devam ederek, iki kez Ontario PGA ve Canadian Assistant's Championship'i kazandı. 

Chapman, parçası olmaktan gurur duyduğu Orlando Florida'daki Core Golf Academy takımının da desteğiyle, Türkiye Golf Federasyonu ile birlikte çalışarak Türkiye'de amatör ve profesyonel golfün gelişimine katkı sağlayacak programlar geliştirecek olmanın heyecanını yaşıyor.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın