2015 TGF Federasyon Kupası talimatı yayınlandı.

2015 TGF Federasyon Kupası talimatı yayınlandı.

2015 TGF Federasyon Kupası'na amatörlerde yaş sınırı olmaksızın, geçerli handikap kartı ve sporcu lisnsı sahibi erkek ve bayan oyuncular katılabilir. Toplam katılımcı sayısı amatörlerde 72 kişi ile sınırlandırılmıştır. Handikap sınırı erkeklerde 18.0, bayanlarda ise 24.0 olarak uygulanacaktır. Bayanların katılımını teşvik etmek amacıyla turnuvaya katılacak sporıcular belirlenirken bayanların handikapı %80 olarak değerlendirilecek ve en az 14 kişilik bayan kontenjanı ayrılacaktır.

2015 TGF Federasyon Kupası'nda ayrıca bir profesyonel kategori açılmış ve bu kategoride en fazla 21 profesyonel sporcu müsabakaya katılabilecektir. Profesyonel sporcuların da aktif sporcu lisansı olması gerekmektedir. Bu kategoride mücadele edecek sporcular 400 TL giriş ücreti ödeyeceklerdir. Bu kategorinin birincisi bir kupa ve 5200 TL para ödülü kazanacaktır.

Müsabakaya katılmak için kulüpler en geç 03 Nisan 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar kesin katılımcı listelerini, Türkiye Golf Federasyonu'na yazılı olarak bildireceklerdir. Profesyonel sporcular katılım taleplerini TGF'ye bireysel olarak da yapabilirler.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın