2015 TGF Federasyon Kupası Şampiyonu Belli Oldu

2015 TGF Federasyon Kupası Şampiyonu Belli Oldu

2015 TGF Federasyon Kupası'nın son günü Klasis Golf kulübü'nde oynandı. Oldukça çekişmeli geçen son round sonunda Erkekler Gross şampiyonu Jae Woo Shim ve Koray Varlı arasında oynanan Play Off sonunda belli oldu. Her iki oyuncu da toplamda +3 skor ile son günü tamamlayınca müsabaka talimatı gereği gross şampiyonunun belirlenmesi için P18. çukur'da Play Off'a gidildi. Play Off'un ilk vuruşu son gün skoru daha iyi olan Koray varlı yaptı. Ancak ilk vuruşu sağ tarafdaki yan su engeline kaçırınca Jae Woo Shim büyük bir avantaj yakaladı. Yakaladığı avantajı iyi değerlendiren Shim Play Off'u kazanarak müsabakanın Gross Şampiyonu oldu ve TGF Federasyon Kupasının üzerine ismini yazdırdı.

Play Off'un hemen sonrasında başlayan ödül töreninde Federasyon Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu bir konuşma yaptı. Konuşmasına müsabakanın organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ederek başlayana Ağaoğlu, Klassis Golf sahasının büyük özverilerle şampiyona standartlarında tutulduğuna ve bu konularda desteklerinden dolayı Sayın Mustafa Koç'a da teşekkürlerini iletti.

Ardından ödül törenine geçilmesi ile toplam 7 kategoride oynanan müsabakada ödül kazananlara ödülleri verildi.

TGF Federasyon kopasını kaldıran jaw Woo Shim, müsabakada birinci olduğu için çok mutlu olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Ayrıca ilk defa Türkiye Golf Federasyonunun resmi organizasyonunda profesyonel oyuncularda yarıştı . Profesyonel kategoride yarışan  Ulaş Karataş 5200 TL para ödülününde sahibi oldu.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın