Milli Sporcumuz Mehmet Kazandan

Milli Sporcumuz Mehmet Kazandan "ÜçüBirYerde" Başarısı

Türkiye Golf Federasyonu 2015 golf sezonu faaliyet Programı'nda yer alan Çek Cumhuriyeti  Bedensel Engelli Ustalar Golf Turnuvası olan EDGA Czech Disable Masters 2015, 14-16 Haziran tarihlerinde ülkenin beşinci büyük Şehri olan Plzen' e 20 km mesafedeki "Darovasky Dvur Golf and Resort" kompleksinde düzenlendi.

 

Avrupa Engelli Golf Birliğinin (EDGA) birinci sınıf müsabakası olarak takvimde yer alan organizasyona Avrupa'nın 12 farklı ülkesinden 67 bedensel engelli sporcu katıldı. Müsabakaya Türkiye Golf federasyonu adına bedensel engelli mili Sporcumuz Mehmet Kazan ve milli takım antrenörümüz Gencer Özcan ile katıldık. Turnuva üç farklı kategoride, 1. gün,18 Çukur sponsorlar turnuvası, 2. ve 3. gün ise 36 Çukur, kategoriler arası mücadeleler olacak şekilde düzenlendi.

 

Milli  Sporcumuz Mehmet Kazan 13.5 handikap ile organizasyonda ikinci kategoride 10 farklı ülkeden toplam 20 sporcu ile mücadele etti.

 

Sporcumuz organizasyonun birinci günü çok başarılı bir 18 Çukur Performansı ortaya koydu ve toplamda 82 (+10) Gross skor ile günün en başarılı neticesini alarak birincilik madalyası kazandı.

 

 

Ayrıca Mehmet Kazan yine ayni gün erkekler için golf sahasının 5 par olan 17. Çukuruna konulan  "Longest Drive Men's (En Uzun Vuran Erkek Oyuncu)" Ödülü'nü en yakın rakibine 30 metre fark atıp 245 metre vurarak elde etti ve organizasyonda bulunan herkes tarafından takdir topladı.

 

 

 

Mehmet Kazan kategoriler arası yarışmada ise  istikrarlı oyunlar sergiledi. 1.Gün 87 (+15) Gross skor 2. Gün 88 (+17) Gross oynayarak genel toplamda 175 puanla EDGA Czech Disable Masters 2015 Turnuvası'nda 2. Olma başarısını gösterdi kendisi ve ülkemiz bedensel engelli golf tarihine yeni bir başarı daha kazandırdı.

 

 

Milli Sporcumuz bu turnuvada toplamda 3 ödül birden alarak Golfte iddialı olduğunu organizasyonda yer alan herkese kanıtladı.

 

 

 

- Sponsorlar Turnuvası Şampiyonu

 

- Longest Drive Men's Şampiyonu ( 245 metre )

 

- II. Kategori ikinciliği




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın