2015 TGF Spor Toto Türkiye Amatör Şampiyonasında 3. Gün Sona Erdi

2015 TGF Spor Toto Türkiye Amatör Şampiyonasında 3. Gün Sona Erdi

TGF Süper Toto Amatör Türkiye Şampiyonası final gününde çekişmeli maçlara sahne olacak. Birbirlerine yakın skorlar yapan sporcular arasından şampiyonun kim olacağı büyük bir heyecanla merak edliliyor.

Erkekler Gross kategorisinde 3. gün sonunda  Serkan Akarsu ve Ali Altuntaş sahayı par bitirdi. Serkan Akarsu tekrardan 1. sıradaki yerini alırken, Ali Altuntaş 2. sıraya geriledi. Koray Varlı ise -2 oynayarak 3. sıradaki yerini korudu.

Bayanlar Gross'ta ise  3. gün sonunda sıralama değişmedi. Sena Ersoy +1 oynayarak, Selin Timur -4 oynayarak 2. sıradaki yerini ve Tuğçe Erden level oynayarak 3. sıradaki yerlerini korudular.

Erkekler A kategorisnde Berk Çelik 67 net skorla 1. olurken, Koray Varlı 71 net skorla 2., Emre Uyar ise 69 net skorla 3. sırada yer aldı.

Bayanlar A ketgorsinde Selin Timur 67 net skorla 1. sıraya yükselirken, Sena Ersoy 74 net skorla 2. sıraya geriledi . 69 net skor yapan Tuğçe Erden ise 3. sıradaki yerini korudu.

Erkekler B kategorisinde Bartan Özadam, 69 net skorla 1. sıradaki yerini, Görkem Karakartal ise 73 net skorla 2. sıradaki yerini korudu. Mustafa Şahin 68 net skorla 3. sıraya yükseldi.

Bayanlar B kategorisinde Elif Sude Albayrak 68 net skorla 1. sıradaki yerini korurken, Serra Şavlı da 73 net skorla 2.sıradaki yerini korudu. Selen Koç  ise 73 net skorla 3. sıraya yükseldi.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın