Erkek Milli Takımımız 2015 Avrupa Erkekler Takım Şampiyonası Division 2 Turnuvasına Katıldı.

Erkek Milli Takımımız 2015 Avrupa Erkekler Takım Şampiyonası Division 2 Turnuvasına Katıldı.

8-11, Temmuz tarihleri arasında Polonya'nın Gdansk şehrinde gerçekleşen turnuva, Polonya'nın en uzun Avrupa'nın ise en uzun 2. Sahası olan Postolowa Golf Kulübünde oynandı. 10 Ülkenin katıldığı turnuva, ilk iki gün stroke play ve son iki gün match play formatında oynandı. Stroke play sonunda ülkeler ilk 4, 5-8 ve 9-10 olmak üzere üç gruba ayrıldı. İlk 4 kendi arasında maç yaparken, 5-8 arası ülkeler kendi aralarında ve 9. İle 10. Ülkeler kendi aralarında match play oynadılar.

 

6 oyuncudan her gün en iyi 5 skorun alındığı, iki günlük strokeplay sonunda Erkek Milli Takımımız 6. Sırada, ikinci grupta yer aldı. Milli Takımımızın üst lige çıkma ümitleri matematiksel olarak son bulmuş oldu.

 

Match Play oyununda ilk gün milli takımımız Estonya takımıyla eşleşti. 2 puan önde olduğu maçta, son 3 puanın tamamını kaybederek Estonya'ya yenildi ve 5. ve 6.'lık şansını kaybetti. İkinci gün Rusya takımıyla eşleşen takımımız, bütün rakip takım oyuncularını yenerek turnuvayı bitirdi. Böylelikle 5 puanın tamamını toplayan takımımız, Rusya'yı mağlup etti ve turnuvayı 7. Olarak tamamladı.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın