Tiger Woods çabalıyor

Tiger Woods çabalıyor

Dünyanın 1 Numaralı golfçüsü olan ve saniyede 148 $ kazanan Tiger Woods Florida'da yayınlanan Jupiter Dergisine yaptığı açıklamada sol aşil tendonundaki gerginliğin devam ettiğini ve gelecek hafta Bay Hill'de yer almasının zor olduğunu ama hala umudunu yitirmediğini söyledi. Geçtiğimiz pazar günü Doral'daki Cadillac Şampiyonası'nda sakatlanan ve bundan dolayı turnuvadan çekilen Tiger Woods'un pazartesi günü twitter hesabında şunları yazdı:

Doktorum beni aradı ve bu gece iyi bir haberi olduğunu söyledi aşil tendonumdaki zorlamanın haftaya cumartesi'ne kadar geçeceğini ve Bay Hill'de yer alma ihtimalimin yüksek olduğunu söyledi ancak ben yinede "daha once sakatligimin ustune gidip oynamaya calışmıştım ama bu sefer gerekli olanı yapacagim ve daha tedbirli olacağım dedim''

Woods sakatlığı geçerse 22 Mart'taki Bay Hill'deki Arnold Palmer Davetinde oynayabilecek.Ayrıca bu turnuva Final Masters'dan onceki son turnuvası olacak.

Geçtiğmiz Pazar günü yapılan Cadillac Şampiyonası'nın son raundundan once Tiger Woods,iki şampiyona kacirmasina sebep olan sol aşil tendonunda gerilme hissettiğini soyledi.

Tiger Woods Son 10 ayda 2.kez aşil tendonu yüzünden turnuvadan cekilmek zorunda kaldı. Daha önce Mayıs ayındaki sampiyonadan da 42 vuruş yaptıktan sonrasonra çekilmek zorunda kalmıştı.Ve iyileşmek için 3 ay beklemişti. Kamp yaptığı yerde birçok kişi sakatlığı ile ilgili olarak iyileşmek için zaman tanıması gerektigini düşünüyor.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın