Dünyadan kısa kısa...

Dünyadan kısa kısa...

İnanılmaz geçen 3 hafta sonrasında WGC-Accenture turnuvasında final oynayan ve turnuvayı 2.bitiren Rory Mcllroy The Honda Classic'te ise özlediği şampiyonluğa uğraştı.The Final Masters için çok iddialı olan İrlandalı golfçünün her geçen gün hayranları artıyor. Hatta ülkesinin ünlü müzik gruplarından Corrigan Brothers tarafından Rory Mcllroy adına şarkı bile yapmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Phil Mickelson,2010 British Open Şampiyonu Louis Oosthuizen, Masters şampiyonluğu bulunan Charl Schwartzel, PGA şampiyonu Keegan Bradley gibi bazı golfçüler Shell Houston Açık Golf turnuvasında son yıllarda kaybettikleri prestiji yeniden kazanmak için mücadele edecekler. Mickelson ayrıca 29 Mart ve 1 Nisan tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan Redstone Golf Club'ta yer almak için mücadele edecek. Turnuvada başarı hedefleyen diğer önemli oyuncular British Open şampiyonu Darren Clarke'ın yanı sıra eski büyük şampiyon Louis Oosthuizen, Ernie Els ve Retief Goosen bu turnuvanın hükümdarı olmak için mücadele verecek.

Doral'da yapılan WGC Cadillac Şampiyonası'nda ilk olarak 74 başarılı atışla Justin Rose 70 başarılı atış yapan Watson'u yendi ve şampiyon oldu. Yapılan diğer turnuvalarda Kylie Stanley Phoenix Open'da Ohn Huh Mayakoba Golf Classic'te Phill Mickelson AT&T Pebble Beach'te Brandt Snedeker'da Farmers Insurance turnuvasında 1.oldular. Sneedeker bu şampiyonluk sonunda 1.080.000$ ödülün sahibi oldu.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın