Adam Scott iddialı olduğunu açıkladı

Adam Scott iddialı olduğunu açıkladı

Avustralyalı Adam Scott Perşembe günü başlayacak ve 5-8 Nisan arası düzenlenecek Masters Turnuvası için bir internet sitesine iddialı demeçlerde bulundu. Geçen ay belirlenen en çok kazanan sporcular listesinde ilk 10 sırada kendine yer bulamayan Scott 2011'deki Dünya Şampiyonluğundan sonra bir düşüş yaşadığını ama artık yükselişe geçmek istediğini belirtirken bu turnuvada çok iddialı olduğunu söyledi.

2000 yılından beri profesyonel kariyerine devam eden Scott 8 PGA Tour şampiyonluğu 8 Avrupa Tur Şampiyonluğu 4 Asya Tur Şampiyonluğu ve en son 2011 yılında kazandığı Dünya Şampiyonluğu ünvanını elinde bulunduruyor. Arnold Palmer turnuvasını kazandıktan sonra sıralamada yükselen Tiger Woods'un bu başarısını sevinçle karşıladığını belirten Adam Scott Woods'un içinde olduğu her yarışın daha zevkli ve macera içinde geçtiğini belirtti.

Perşembe günü başlayacak Masters turnuvası'nda Luke Donald favori gösterilirken diğer şampiyonluk adayları için Dustin Johnson, Rory McIIRoy, Phil Mickelson'nın ismi geçiyor.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın