Dünyadan kısa kısa.....

Dünyadan kısa kısa.....

2012 British Open'ın Galibi Fred Couples

Emektar Golfçülerden Fred Couples 2012 Veteranlar British Open'ı Gary Hallberg'in önünde +2 puanla kazandı. 1992 yılının Masters  Şampiyonu 53 yaşındaki Fred Couples British Open'ı kazanarak ilk kez Britanya topraklarında zafer elde etmiş oldu. İngiliz golfçü Barry Lane 3.olurken turnuvanın favorilerinden Amerikalı Dick Mast 4.oldu.

Şampiyonluktan sonra turnuvayı değerlendiren Fred Couples; ''Kariyerimde hiç açık turnuva şampiyonluğu kazanmamıştım. Bu kazandığım oyun benim için şu ana kadar olanların en iyisiydi. Seneye Muirfeld'da yine açık bir turnuva olacak bu başlangıcın devamını orada getireceğim'' diye konuştu.

Webb Simpson Baba oldu

Son  U.S Açık Şampiyonu olan Webb Simpson ikinci kez kız babası oldu. Simpson'un eşi Dowd geçtiğimiz Cumartesi günü bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Çift çocuklarının adına Willow Grace koydu. Simpson çocuğunun doğumu sebebiyle British Open'ı kaçırmıştı fakat 9-12 Ağustos tarihleri arasında Güney Caroline'ın Kiawah Adası'ndaki PGA Şampiyonası'nda mücadele edeceğini açıkladı.

Kadınlarda Evian Masters'ın Şampiyonu Inbee Park

Fransa'da yapılan Kadınlar Evian Masters'ta Güney-Kore'li In-Bee Park, Stacy Lewis ve Veteran Karrie Web'in 2 puan önünde 66 puanla şampiyon oldu. Inbee Park 2008'de kazandığı U.S Open Şampiyonluğundan sonra Kraft Nabisco,Britanya Kadınlar Şampiyonası Lpga ve U.S Open şampiyonluklarıyla başarılarla dolu 4 sene geçirmişti. Zaferlerine bir yenisini daha ekleyen Inbee Park şimdide gözünü Kadınlar Dünya Şampiyonası'na dikti.

2007 yılından beri yapılan Evians Masters'a her geçen yıl ilgi artarken önümüzdeki sene Eylül 2013'te yapılacak turnuvaya tam 50 Kadın golfçünün katılması bekleniyor.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın