Gencer Özcan dördüncü kez

Gencer Özcan dördüncü kez

Golf Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Amatör Şampiyonası'na yağmur damgasını vurdu. Golfçüler ilk gün yağışlı hava nedeniyle zor anlar yaşarken, turnuvanın ikinci günü öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağmur nedeniyle organizasyon yarıda kaldı. Bu yüzden Türkiye Amatör Şampiyonası'nda dereceye girenler de prosedürlere uygun olarak ilk günkü skorlara göre belirlendi.

Şampiyonanın ilk gününde sahaya çıkan 89 golfçü arasında en iyi skoru Gencer Özcan 70 vuruşla Türkiye Amatör Şampiyonu oldu. Milli golfçü, 2003, 2004 ve 2006 yıllarında kazandığı turnuvada kupayı dördüncü kez kaldırdı. Bayanlarda Nejla Gerçek'i play-off sonunda geçen Elçin Ulu mutlu sona ulaştı.

Türkiye Amatör Şampiyonası kapsamında düzenlenen mid-amatör mücadelesinde ise erkeklerde Mustafa İslamoğlu bayanlarda ise Sinem Erülgen ilk sırayı aldılar.

Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Amerika'da golf yaşamını sürdüren Tarık Can'ın da katıldığı turnuvada alınan skorların sevindirici olduğunu söyledi. Milli Takım'ın önümüzdeki aydan itibaren zorlu turnuvalarda yarışacağını belirten Ağaoğlu "Oyuncularımızın son form durumları bizleri gelecek için ümitlendirdi. Çalışmalarımızı aynı ciddiyetle sürdürüp uluslar arası turnuvalardan en iyi sonuçla dönmek istiyoruz" diye konuştu.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın