Yildizlar Ligi’nde Final Heyecani

Yildizlar Ligi’nde Final Heyecani

Türkiye Golf Federasyonu’nun altyapiyi güçlendirmek ve sporculari erken yaslardan itibaren müsabaka ortamina alistirmak için baslattigi Yildizlar Ligi’nde üçüncü sezon Pazar günü Klassis Golf Kulübü’nde yapilacak altinci ayakla sona erecek. Yildizlar Ligi’nin final müsabakasinda yaslari 8-16 arasinda degisen 136 oyuncu sahaya çikacak. 8-10 yas grubu Akademi Sahasi’nda mücadele ederken diger sporcular Klassis Sahasi’nda ter dökecek.

Sabah 09.30’da baslayacak turnuva sonunda genel klasmanda dereceye girenler de belli olacak. Yildizlar Ligi’nin ödül töreni 16.30’da Klassis Golf Otel’in bahçesinde gerçeklestirilecek.

Golf Federasyonu Baskani Ahmet Agaoglu, Yildizlar Ligi’nin üç yilda Türkiye’nin en ciddi altyapi yarismalarindan biri haline geldigini söyledi. Bazi turnuvalarda 150’ye yakin genç sporcunun sahaya çiktigini belirten Agaoglu “Bu organizasyonda en büyük pay anne ve babalarin. Onlara federasyon olarak tesekkür ediyoruz. Ayrica organizasyonun gerçeklesmesinde emegi geçen tüm yönetici, antrenör ve görevlileri de kutluyorum” dedi.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın