Yildizlar Ligi’nde Süper Final

Yildizlar Ligi’nde Süper Final

 

 

Türkiye Golf Federasyonu’nun 8-16 yaş aralığındaki gençlerin birlikte oynamalarını sağlamak, eğitmek ve turnuva atmosferine aliştirmak amaciyla düzenlediği Yıldızlar Ligi'nde üçüncü sezon Klassis Golf Kulübü’ndeki altıncı ayakla sona erdi. 

14 Eylül tarihinde oynanan turnuvaya 137 minik ve genç golfçü katıldı. Organizasyonda 1997-99 doğumlular akademi sahasinda, diger oyuncular ise şampiyona sahasinda mücadele ettiler.

1997-99 doğumlu oyuncuların mücadelesinde erkeklerde Klassis Golf Kulübü’nden Batıkan Okan ilk sirayi aldi. Bu kategoride genel klasman birinciliğini de yine Klassis Golf Kulübü’nden Oğuzhan Cora kazandı. Kızlar kategorisinde altıncı ayakta Selin Timur (Kemer Golf Kulübü) 28 puanla birinci olurken, genel klasmanda Klassis’den Bahar Çakir zirveye çıktı. 

1995-96 doğumlu golfçülerin bulunduğu ikinci kategoride erkeklerde Derin Civelek 41 puanla rakiplerini geride bıraktı. Genel klasmanda ise sezon boyunca istikrarli sonuçlara imza atan Taylan Dönmez 61 puanla ilk sırayı aldı. Kızlarda ise altıncı ayakta ilk üç sırayı alanlar genel klasmanda da aynı şekilde sıralandılar. Tugçe Erden, Büşra Kara ve Sena Ersoy, son turnuvayı çifte madalya ile tamamladılar. 

Üçüncü kategoride Yıldızlar Ligi’nin en düsük handikapli oyuncusu Koray Varli, 40 puanla son ayağı birinci bitirdi. Varli, genel klasmanda ise 58 puanlı Doruk Özdemir’in gerisinde kaldı. 1992-94 doğumlu kızlar arasındaki mücadelede ise Başak Aydin altıncı ayakta kazandığı birincilikle genel klasman şampiyonluğunu da kazandı. 

Yıldızlar Ligi’nde altıncı ayak ve genel klasmanda dereceye girenlere ödülleri Klassis Golf Oteli’nde düzenlenen törenle verildi.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın