MVK Açık Şampiyonası Başladı

MVK Açık Şampiyonası Başladı

Türkiye Golf Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan MVK Açık Şampiyonası başladı.

Ocak ayında kaybettiğimiz ve ülkede golfün gelişmesine önemli katkılarda bulunan değerli iş adamı Mustafa Vehbi Koç'un anısına düzenlenen şampiyonaya İstanbul Golf Kulübü, Bodrum Golf Kulübü, Klassis Golf Kulübü, Serik BGA, Kemer Golf Kulübü, Ankara Golf Kulübü, Taurus Golf Kulübü, Gloria Golf Kulübü, Montgomerie Golf Kulubü, Titanic Golf Kulübü, Antalya Golf İhtisas ve Spor Kulübü ile ferdi lisanslı  59 golfçü katıldı.

Kaya Plazzo Golf Kulübü'nde gerçekleştirilen organizasyona erkekler kategorisinde 55,  kadınlar kategorisinde ise 4 sporcu mücadele etti.

Düzenlenen organizasyonda erkekler kategorisinde Taurus Golf Kulübü'nden 74 gross skorla Recep Turan, bayanlar kategorisinde yine Taurus Golf Kulübü'nden 88 gross skorla Yurdanur Akkaş günü lider tamamladılar.

Erkekler A kategorisinde mücadele eden Bodrum Golf kulübü'nden İsmail Erdoğan 70 net vuruşla, B kategorisinde ise Montgomerie Golf Kulübü'nden Yusuf Erdem 38 strableford puanla ilk sırada yer aldılar.

Bayanlar kategorisinde mücadele eden Ankara Golf Kulübü sporcusu Müheyya Dinç'de 33 strableford puanla birinci durumda bulunuyor.

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sevgili arkadaşımız yakın dostumuz, Türk golfüne yıllarca emek vermiş hizmet etmiş ve golfün bu noktaya gelmesinde büyük pay sahibi olan merhum Mustafa Vehbi Koç anısına düzenlemiş olduğumuz turnuvada golf severlerle birlikteyiz. Onun anısına oynamak farklı bir duygu. Geçen yıl bu zamanlar birlikte golf oynadık. Duygular farklıdır İnşallah Mustafa Koç gibi Türk sporuna gönül vermiş gönülden ve severek destekleyen diğer insanlara örnek olur. Türk sporunun gerçekten Mustafa Koç gibi insanlara ihtiyacı var. Bu sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da değerli bir dostumuz ve büyük bir güçtür" dedi.

MVK Açık Şampiyonası 4 Eylül'de final müsabakası ve ardından düzenlenecek ödül töreniyle tamamlanacak.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın