MVK Açık Şampiyonası Tamamlandı

MVK Açık Şampiyonası Tamamlandı

3 - 4 Eylül tarihleri arasında yapılan MVK Açık Şampiyonası tamamlandı. Şampiyonayı erkekler gross kategorisinde 147 gross skorla Recep Turan, bayanlar kategorisinde ise 188 gross skorla Yurdanur Akkaş kazandı.

Türkiye Golf Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan MVK Açık Şampiyonası tamamlandı.

Ocak ayında kaybettiğimiz ve ülkede golfün gelişmesine önemli katkılarda bulunan değerli iş adamı Mustafa Vehbi Koç'un anısına düzenlenen şampiyonaya İstanbul Golf Kulübü, Bodrum Golf Kulübü, Klassis Golf Kulübü, Serik BGA, Kemer Golf Kulübü, Ankara Golf Kulübü, Taurus Golf Kulübü, Gloria Golf Kulübü, Montgomerie Golf Kulubü, Titanic Golf Kulübü, Antalya Golf İhtisas ve Spor Kulübü ile ferdi lisanslı  59 golfçü katıldı.

 

Kaya Plazzo Golf Kulübü'nde gerçekleştirilen organizasyona erkekler kategorisinde 55, kadınlar kategorisinde ise 4 sporcu katıldı.

Düzenlenen organizasyonda erkekler kategorisinde Taurus Golf Kulübü'nden Recep Turan 147 gross skorla, bayanlar kategorisinde yine Taurus Golf Kulübü'nden Yurdanur Akkaş 188 gross skorla turnuvanın kazananları oldular.

İki günün sonunda Erkekler A kategorisinde mücadele eden Taurus Golf Kulübü'nden 147 net vuruşla Recep Turan, B kategorisinde ise Taurus Golf Kulübü'nden Ercan Çek 73 strableford puanla ilk sırada yer aldılar.

Bayanlar kategorisinde mücadele eden Ankara Golf Kulübü'nden Müheyla Dinç 61 strableford puanla birinci oldu. İstanbul Golf Kulübü'nden İdil Mimaroğlu 47 stableford puanla 2., Taurus Golf Kulübü'nden Yurdanur Akkaş 47 strableford puanla 3. Oldu.

MVK Açık Şampiyonası, final raundunun ardından düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Dereceye girenlere ödüllerini Spordan sorumlu eski devlet bakanı Fikret Ünlü, Golf federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, İstanbul Golf Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Ergüder ve Kaya Otel Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Sami Türkay Verdi.

Türkiye Golf Federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu, turnuvada yaptığı konuşmada, "21 Ocak 2016  tarihinde aramızdan ayrılan değerli arkadaşımız, kardeşimiz, dostumuz Türk golf camiası için büyük anlam ifade eden Mustafa Koç adına düzenlemiş olduğumuz turnuvaya katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Mustafa Koç'u kelimelerle anlatmak mümkün değil Türk iş dünyası için çok değerli bir iş adamıydı. Benim 20 yıllık çok değerli dostumdu. Ne zaman canımız sıkılsa, cebimiz sıkışsa hep Mustafa derdik. Çok önemli bir şahsiyeti vardı. Güvendiği insanlara ne olursa olsun hep yanında olurdu. Mustafa'nın yokluğunu gün geçtikçe daha iyi anlayacağız. Bir Mustafa Koç daha gelir mi? Zor. Yokluğunu kabullendik ama alışamadık. Onun yerinin doldurulamayacağınıda biliyoruz.  Golf ile birlikte yıllarca ismi yaşayacak gelenlere teşekkür ediyorum." dedi.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın