Ryder Cup 2010 biletlerinin satışı başladı

Ryder Cup 2010 biletlerinin satışı başladı

Golfun en büyüleyici ve uzun süreli yarışması, 28 Eylül'den 3 Ekim 2010 tarihine kadar Celtic Manor Resort, Newport, Güney Galler'de Twenty Ten Rotasının örtüsünü kaldırırken Colin Montgomerie, hedefini Kaptan olarak Avrupa Ryder Kupasını tekrar kazanmak olarak belirledi.

Montgomerie'nin Birleşik Devletlere karşı Avrupa beklentisi hakkındaki iyimser değerlendirmesi, yarışma için birinci rota amacıyla düzenlenmesi ve oluşturulması konusunda Galler'in spor tarihinde en büyük haftayı belirtmeyi hedefleyen bir maç olarak 2010 Ryder Kupası için biletlerin bugün satışa çıktığını duyuran Avrupa Ryder Kupasına denk gelmektedir.

İlki 1927 yılında oynan iki yılda bir yapılan maç için biletlerin birinci bölümü için hemen başvurulabilir ve ikinci bölümü ise izleyicilerin erken yükümlülüğü yüklenmemesini kolaylaştırmak için Nisan 2010'da satışa çıkacaktır. Avrupa, toplam yedi Avrupa zaferiyle ve 1985'e kadar uzanan son 12 yarışmaya bağlı bir maç olarak İspanya (1997), İngiltere (2002) ve İrlanda'da (2006) üç maç üzerinden yayılan kendi alanında kırılamamış bir rekoru savunacak.

Montgomerie şöyle diyor: "Kaptan olarak ilk resmi ziyaretimi Celtic Manor Resort'a ve oluşan tarihin heyecanını hissedebileceğiniz ilk defa Galler'de oynan maça yapmıştım.

"Bana sadece Galler Avrupa Takımının kaptanı olarak değil aynı zamanda Galler Ryder Kupasını geri kazanma görevi de verildi. Arasında çok yakın bir ilişki var - bu konuda hata yapmayın! - fakat şu anda sahip olduğumuz takımın çekirdeğiyle karışmak için ortaya çıkan yeni, genç yeteneklerden esinlemek dışında yardımcı olamazsınız.

"Elbette bütün ihtiyacımız güçlü bir destek, bu yüzden fanatiklerimizin bu maçta başka bir nefes kesici bölüme şahitlik etmek için yerlerini şimdiden ayırtarak arkamızda durmalarını bekliyoruz."

Avrupa Ryder Kupasının ilk resmi teklifi, Salı ve Çarşamba İdman günleri £30'dan Pazar günü £130'a ve iki günlük, dört günlük ve altı günlük Sezon Biletlerinde £140'tan £430'a kadar

Bu başlangıç bileti teklifi, Resmi Kupa Bileti Web sitesi olan www.rydercup.com/tickets adresinde açılmış bulunuyor ve başarılı olan adaylar, Ağustos 2009'da yapılacak olan bilgisayarlı rasgele çekilişle belirlenecek. Başarılı ve başarısız başvuru sahiplerine sonuçlar e-posta ile gönderilecektir.

Günlük ve Sezonluk biletlere ek olarak halk için ilk defa özel Gençler ve Ambule Özürlüler ayrıcalığına ek olarak Uluslar arası Pavyon "Premium" biletini satın alma fırsatı doğdu.

£950 tutarında altı günlük Uluslar arası Pavyon biletine sahip izleyiciler, koltuk, televizyon ve yiyecek ve içecek satın alma noktalarından oluşan spor barı temalı geliştirilmiş bir tesise de ulaşabileceklerdir.

Salı ve Çarşamba İdman Günleri biletleri için (16 yaş altı) gençlere yarı fiyat - £30 yerine £15- ve Ambule Özürlülere Uluslar arası Pavyon dahil bütün hafta boyunca yarı fiyat imkanları sunulacaktır ve bir bakıcı gerektiriyorsa bakıcının bileti de yarı fiyatına satın alınabilecektir.

Ortak Ağırlamayı satın almak isteyenler için konuklarına 17 Green'e bakan Conwy Club'da on kişilik masa ya da 16 Fairway ve Green'e bakan 30 veya 50 kişilik özel süit satın alma fırsatını sunan Ryder Kupası Resmi Ağırlaması da şu anda satışa sunuldu. Ağırlama, dört günlük (Perşembe-Pazar) bir paket olarak satılıyor fakat Conwy Club'da hem Perşembe hem de Çarşamba İdman günleri için de satın almak mümkün. Seyahat ve Kalacak Yere ek olarak paketler, Ryder Kupası Seyahat Servislerinden (www.rcts.co.uk) ayrıca satın alınabilir.

İzleyiciler, kişi başına değil araç başına ücretlendirilen "Ulaşım Kartı" ücretiyle araç paylaşımına özendirilecektir. Fiyatı, binenlerin hepsinin Park ile Sürüş yerleri ve Celtic Manor Resort'ta Twenty Ten Rotası arasında ek servis aracı kullanmasına olanak sağlayarak araç başına günlük £20 olacaktır.

Avrupa Ryder Kupası Golf Kulüpleriyle ve Topluluklarıyla birlikte mümkün olan en fazla sayıda grubun özellikle gençler de katıldığında ikamet edebilmesini sağlamaya çalışmasına rağmen ailedeki kişi başına sekiz bilet limiti İdman Günü biletlerinin satışına uygulanacaktır. Mümkün olan en fazla sayıda insanın Ryder Kupasının kaldırılışına tanıklık edebilmesini sağlamak için evdeki her bir kişi için Maç Günü azami dört bilet olacaktır.

İzleyici deneyimini daha fazla artırmak için halka açık bütün biletlerde fotoğraflı kimlik istenecektir. Bu, "See Tickets (Biletleri Görün)" ile organize ediliyor ve Doğu ve Batı Park ve Sürüş yerleri etrafında izleyicilerin girişini ve çıkışını hızlandırmak ve ikinci bir pazarla kesintiyi azaltmak için uygulanacaktır.

Avrupa Ryder Kupası Direktörü Richard Hills şöyle diyor: "Fotoğraflı biletin hazırlanması, bilet kontrolü için geçen süreyi azaltarak etkinliğe giriş için gereken süreyi önemli ölçüde azaltmak amacıyla tasarlandı. Gwent Polisi, internet ticaret sitelerinden tekrar satış yaparak kar elde etmeyi umanları sınırlandırmanın bir yolu olarak da görülen prosedürü onayladı.

"Geçmişteki Ryder Kupası oyuncuları tarafından İdman Günlerinde golf sergileri gibi son girişimler hakkındaki geri bildirimleri son derece teşvik edicidir ve 2010'da benzer ve ek bir eğlence sunmaya çalışacağız. Deneyimi daha fazla artırmayı amaçlıyoruz ve yiyecek-içecek, devasa TV ekranları, programlar ve en önemlisi iyi bir görüş imkanı dahil bütün özellikleri araştırıyoruz.

"Bu Kıtadaki Ryder Kupası, dört yılda bir yapılan eşsiz bir spor etkinliğidir ve muhtemelen başka bir etkinlikle karşılaştırılamaz bile. Bu nedenle fanatiklerin endişesi ve görüşleri bizim için çok önemlidir ve sürekli geri

2010 Ryder Cup - Advert - Ryder Cup Tickets

2010 Ryder Cup - Press Release - Ticket Ballot Announcement




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın