Turkish Airlines Open 2016 başlıyor

Turkish Airlines Open 2016 başlıyor

2013 yılından bu yana Avrupa’nın en iyi oyuncularını buluşturan Turkish Airlines Open, 3-6 Kasım tarihleri arasında Belek’teki Regnum Carya Golf Kulübü’nde düzenlenecek. Avrupa Turu Final Serisi’nin ilk ayağı olarak yapılacak turnuvada aralarında Masters şampiyonu Danny Willett ve son şampiyon Victor Dubuisson’un da bulunduğu 78 oyuncu sahaya çıkacak. 
Dünya golfünün en iyileri bir kez daha Belek’te buluşacak. Avrupa Turu Final Serisi’nin ilk ayağı Turkish Airlines Open, 3 Kasım Perşembe sabahı ilk raundla start alacak. Bu yıl Belek’teki Carya Sahası’nda düzenlenecek olan 7 milyon dolar toplam ödüllü organizasyonda üçü Türk toplam 78 oyuncu yarışacak.
Avrupa Turu’nda Race to Dubai sıralamasında ilk 75 sırada yer alan oyuncuların katılabildiği turnuvada bu yıl son şampiyon Fransız Victor Dubuisson’un yanı sıra Nisan ayında Masters zaferi kazanan Danny Willett, eski dünya 1 numarası Lee Westwood, kariyerinde üç major şampiyonluğu bulunan Padraig Harrington ve Ryder Cup Avrupa takımı oyuncularından Andy Sullivan da mücadele edecek. 
Üç amatör Türk oyuncu Ali Altuntaş, Leon Açıkalın ve Mutlu Güner, Türkiye Golf Federasyonu kontenjanıyla bu büyük organizasyonda boy gösterecek. 
Turkish Airlines Open, Dubai’deki DP World Tour Championhip ile bitecek Avrupa Turu Final Serisi’nin ilk ayağı olma özelliğini taşıyor. Final serisi kapsamında; Turkish Airlines Open ve Nedbank Golf Challenge’da 7’şer, DP Dünya Turu Şampiyonası'nda 8 Milyon Dolar olmak üzere toplam 22 milyon dolar ödül veriliyor.
Üç yıl içinde ülkemizin en geniş ve en etkili tanıtım araçlarından biri haline gelen Turkish Airlines Openi, geçtiğimiz yıl 98 milyon  822 bin dolarlık medya görünürlülüğüne ulaşmıştı. 

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın