R&A ve USGA Golf Kuralları'nın modernizasyonu konusunda açıklamalarda bulundu

R&A ve USGA Golf Kuralları'nın modernizasyonu konusunda açıklamalarda bulundu

R&A ve USGA Golf Kuralları'nın modernizasyonu konusundaki 5 yıl önce başlayan çalışmalar konusunda açıklamalarda bulundu. Golf Kuralları'nın modernizasyonu üzerinde çalışırken, geçen beş yıl süresince Golf sporunun günümüz koşullarına adapte edilmesi konusunda çalışıldığını ve değişikliklerin bu bakış açısı ile değerlendirildiği açıklandı. 

Konu hakkında Türkiye Golf Federasyonu tercüme çalışmalarını başlatmıştır. Tercümeler tamamlandığında Türkiye Golf Federasyonu internet sayfasında yayınlanacaktır. Konu ile ilgili İngilizce içeriğe aşağıda verilen bağlantı üzerinden ulaşılabilir.

NOT: Bu haberde verilen tüm değişiklikler henüz taslak aşamadadır ve son halini 01.01.2019 tarihi ile alması ve yürürlüğe bu tarih itibari ile girmesi öngörülmektedir. Bu tarihe kadar halihazırda yürürlükte olan 01.01.2016 itibari ile yürürlüğe giren kurallar geçerlidir. Taslak çalışmalar federasyonlardan gelecek geri bildirimlere göre değişiklik gösterebilir.

Değişiklikler son halini aldığında, konu ile alakalı kulüplere bilgilendirme yapılacak ve gerekli olduğu takdirde seminerler ve eğitimler düzenlenecektir. 

http://www.randa.org/RulesDotGolf 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın