Yeni Düzenlemelerle 2010 Faaliyetleri Başladı…

Yeni Düzenlemelerle 2010 Faaliyetleri Başladı…

Golfü yaygınlaştırma, Milli Takım alt yapı ve eğitim çalışmalarını güçlendirme, golf kulüpleri ile güç birliği içinde çalışma hedefleriyle, Federasyon bünyesinde 2010 yılında uygulamaya başlanacak yeni düzenlemeler hazırlanmış ve uygulamaya konmuştur.

2010 itibariyle Federasyon takviminde yer alan turnuva içeriği farklılaştırılmış ,Türkiye genelindeki golf kulüpleride golfün yaygınlaştırılması için oyuncu eğitimi konusunda katkıda bulunacaktır.

Golf milli takımı aday kadrosu ve en üst seviyedeki Türk amatör golf oyuncularının belirlenmesi için düzenlenecek "2010 Türkiye Golf Ligi"nde uygulanacak usul ve esasları içeren talimatlar ve turnuva takvimi web sitemizde yayınlanmıştır.

Türkiye Golf Ligi'ne Geçerli handikap kartı ve sporcu lisansı sahibi erkek ve bayan oyuncular arasından, genel handikap sıralamasında yer alan en düşük EGA kesin handikaplı, 24 erkek ve 12 bayan olmak üzere toplam 36 oyuncu katılacaktır. Turnuva organizasyonları Federasyon tarafından yapılacaktır.

2010 Türkiye Golf Ligi'ne katılmaya hak kazanacak 24 erkek, 12 bayan toplam 36 en düşük handikaplı sporcunun tespit edilebilmesi için kulüpler, en geç 11 Ocak 2010 saat 17:00'ye kadar güncel handikap listelerini Türkiye Golf Federasyonu - Akaretler Süleyman Seba Cad. BJK Plaza, A Blok, Kat: 1, Daire 4, Beşiktaş, İstanbul adresine yazılı olarak ulaştıracaklardır.

Detaylı bilgi için >>




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın