23-31 Ocak 2010 Kış Kampı Sona Erdi

23-31 Ocak 2010 Kış Kampı Sona Erdi

Federasyon eğitim ve alt yapı çalışmaları kapsamında yer alan kamp eğitimlerinin ilki 23 - 31 Ocak 2010 da Antalya Belek Hotel Sirene'de ,2009 Yıldızlar Liginde genel klasmanda ilk 5'e giren 20 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.9 günlük kamp süresince golf antrenörleri Adnan Salmanlı,Şenol Bay ve Nüket Gürel ile çalışma imkanı buldular.

Klassis ,Kemer, İstanbul ,Ankara,National ,Sueno ve Erzurum Golf Kulübü'nden gelen sporcular kampın ilk günü 4 gruba ayrılarak 4 ayrı istasyonda antreman yapmış , ikinci gün ise sporculara National Golf Course 'da 18 delik oynatılarak eksiklikleri tespit edilmiştir.Kış kampı programı çerçevesinde , sporcularıntespit edilen eksikliklerinin giderilmesi amacıyla Antalya Golf Kulübü Pasha Course'da sporcularıa 9 ve 18 delik oynatılmıştır. Range çalışmalarında antrenörler tarafından çeşitli istasyonlar kurularak(bunker,pating,pitching,chipping ve long shot) oyuncuların antreman yapmasına imkan tanınmıştır.

1993- 1997 doğumlu sporcular kamp süresince antrenörler tarafından gerek saha ,gerekse range çalışmaları ile performansları değerlendirilmiş ve Federasyon Eğitim ve Altyapı Kurulu'na iletilmiştir.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın