Gürdoğan ikizlerin büyük sınavı

Gürdoğan ikizlerin büyük sınavı

Geçen yıl golfle tanışan yedi yaşındaki Sarp ve Alen Gürdoğan, 30 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde İskoçya’da düzenlenecek U.S. Kids Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. İkizler Ağustos ayında Amerika’da yapılacak U.S. Kids Dünya Şampiyonası’na da katılacak.

Golfte ilk resmi turnuvalarını geçtiğimiz yıl oynayan yedi yaşındaki Sarp ve Alen Gürdoğan kardeşler, uluslararası organizasyonlarda elde ettikleri puanlarla golfün en prestijli çocuk şampiyonalarından birinde oynama hakkı elde etti. Gürdoğan ikizler, 30 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde İskoçya’nın Longniddry Golf Kulübü’nde yapılacak U.S. Kids Avrupa Şampiyonası’nda sahaya çıkacak.

52 ülkeden toplam 630 sporcunun katılacağı şampiyonada Sarp ve Alen Gürdoğan kardeşler 7 yaş kategorisinde 66 sporcu arasında dereceye girmek için ter dökecek. İkizler, Ağustos ayında da Amerika’da yapılacak U.S. Kids Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Geçen yıl Türkiye Golf Federasyonu’nun faaliyet programındaki turnuvalara katılan 2009 doğumlu Sarp ve Alen Gürdoğan kardeşler, TGF Golf Turu’nda kategorilerini ilk sırada tamamlamışlardı. Gürdoğan kardeşler yurtdışında katıldıkları turnuvalarda da başarılarını devam ettirdi. U.S. Kids turnuvalarının yedi etaptan oluşan İtalya ayağında da dereceye girmeyi başardı. İtalya’da beş müsabakaya katılan Sarp kategorisini ilk sırada bitirirken, dört organizasyonda yarışan Alen ise üçüncü sırayı aldı.

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok başarı elde eden Sarp ve Alen Gürdoğan kardeşler, Türkiye golf tarihinde bir ilke imza atarak, 7 yaş grubunda ilk defa Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında ülkemizi temsil edecekler sporcular olacaklar.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın