İşitme Engelliler Golf Milli Takım Kampı Samsun’da Yapıldı

İşitme Engelliler Golf Milli Takım Kampı Samsun’da Yapıldı

18 - 31 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da yapılacak 23. Yaz Deaflympics Olimpiyatları’na hazırlanan İşitme engelliler golf milli takımı, Samsun’da gerçekleştirilen Milli takım kampını tamamladı.

TGF tarafından düzenlenen İşitme Engelliler Golf Milli takım kampı, 13-21 Haziran tarihinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü’nde yapıldı.

İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları’na yönelik yapılan kampta, işitme engelliler golf Milli takım Baş Antrenörü Hamza Sayın, milli takım yardımcı antrenörü Osman Nallı, 2 işaret dili tercümanı, 23. Yaz Deaflympics Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek; Mehmet Yavuz, Muhammet Demir, Erdem Kulanoğlu, İlknur Çavdar, Gülistan Öztunç ve Hava Yavuz yer aldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Sahası’nda yapılan kampta, oyuncular teknik ve taktik antrenmanların yanı sıra saha çalışmaları yaptı.

Oyuncuların performasından oldukça memnun olduğu dile getiren İşitme engelliler golf Milli takım Baş Antrenörü Hamza Sayın, “Olimpiyat tarihinde ilk defa yer alacak golf branşının, Türkiye golf tarihi açısından da ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu kısa zamanda oldukça hızlı yol aldık. Takım arkadaşlarım ve sporcularımın, gayretleri ve özverili çalışmaları ile olimpiyatların başlamasını heyecanla bekliyoruz ve onlara güveniyoruz. Olimpiyatlarda öncelikli hedefimiz keyifli bir golf müsabakası seyrettirmek olacak. Madalya gelirse rengi ne olursa olsun bizim için büyük gurur olacaktır. Olimpiyatlar golf olarak ilk defa oynanıyor, TGF’nin destekleri ile inanıyorum ki sporcularımız ilerleyen yıllarda da Avrupa ve dünya arenasında da boy gösterecektir.” Dedi.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın