Genç Golfçülerimiz Macaristanda !

Genç Golfçülerimiz Macaristanda !

19-24 Temmuz tarihleri arasında Macaristan'da The Royal Balaton Golf&Yacht Club'da düzenlenecek olan European Young Masters 2010 ( Avrupa Genç Ustalar 2010 ) da Türkiye'yi genç golfçülerimizden Begüm Yılmaz,Başak Esra Aydın ,Güray Yazıcı ve Çağatay Ural temsil edecekler .

1995 yılından beri düzenlenmekte olan Avrupa Genç Ustalar Şampiyonası bu yıl 28 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek. Şampiyonaya katılan ülkeler arasında Avusturya,Belçika ,Çek Cumhuriyeti, Danimarka,İngiltere ,Estonya, Finlandiya,Fransa,Almanya  ,Macaristan ,İzlanda ,İrlanda,İsrail,İtalya,Luksemburg,Hollanda ,Norveç,Polonya ,Portekiz,Rusya,İskoçya,Slovakya,Slovenya,İspanya,İsveç,İsviçre Türkiye,Galler  yer almaktadır. Avrupa Golf Birliği tarafından organize edilen şampiyonaya her ülke ,16 yaş altında 2 kız ve 2 erkek genç golfçüleri ile yarışacaktır.Macaristan ,European Young Masters 2010 ,2011 ve 2012 ye de evsahipliği yapacak.

Şampiyona programı çerçevesinde 20- 21 Temmuz'da takımlar sahada antreman yapıp 22 Temmuz'da sabah 07:30 itibariyle ilk round'u oynayacaklar .24 Temmuz'da sona erecek şampiyona

www.eym.hunggolf.hu linkinden takip edilebilir.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın