TGF Yerel Yıldızlar Turu Minikler İstanbul Bölgesi 5. Ayak müsabakası tamamlandı

TGF Yerel Yıldızlar Turu Minikler İstanbul Bölgesi 5. Ayak müsabakası tamamlandı

Türkiye Golf Federasyonu'nun 2017 faaliyet programında yer alan TGF Yerel Yıldızlar Turu minikler İstanbul Bölgesi 5. Ayak müsabakası tamamlandı.

Yerel Yıldızlar Turu minikler İstanbul bölgesi müsabakalarının 5. ayağında, İstanbul Gençler Golf Akademisi, Kemer Golf Kulübü, Ağrı Atletik Golf Kulübü, Rıfkı Salim Burçak Golf Kulübü, Lalezar Golf Kulübü, Samsun Golf Kulübü, Bolluca Golf Kulübü, İstanbul Golf Kulübü’nden ve ferdi lisanslı 46 sporcu mücadele etti. 

Marmara Akademi Sahası'nda oynanan turnuvada minik erkekler A kategorisinde Kemer Golf Kulübü’nden Alen Gürdoğan 21 stableford skorla lider olurken, minik erkekler B kategorisinde aynı kulüpten Mathias Mocachen 20 stableford skorla ilk sırada yer aldı.

Minik bayanlar A kategorisinde Klassis Golf Kulübü’nden Neva Gül Yanar 17 stableford skorla, minik bayanlar B kategorisinde ise Samsun Golf Kulübü’nden Zeynep Nefin Ertuğ 16 stableford skorla birinci oldu.

Turnuvada dereceye giren sporcular müsabakanın ardından düzenlenen ödül töreniyle madalyalarını aldılar. 

TGF Yerel Yıldızlar Turu Minikler İstanbul Bölgesi turnuvalarının 6 ayak oynanması planlanmıştı. 5. ayak müsabakalarının kötü hava koşulları sebebiyle iptal olmasının ardından, 6. Ayak müsabakası 5. ve son ayak olarak oynandı.

TGF Yerel Yıldızlar Turu Minikler İstanbul Bölgesi'nde 5. ve son ayak olarak oynanan bu müsabakanın ardından, her kategori bazında, kendi içinde oynanan tüm ayakların değerlendirildiği ve sporcuların başarı derecelerinin sıralandığı bir genel klasman listesi oluşturulacak. Minikler kategorisinde toplam oynayacakları 5 adet 9 çukur skorundan en iyi 3 tanesi göz önüne alınarak Genel Klasman sıralaması yapılacak. Genel klasmanda dereceye giren oyuncular “2017 TGF Yıldızlar Şampiyonası’nda” oynamaya hak kazanacak. Genel klasman listesinde sıralamaya giren sporcuların isimleri ileri bir tarihte açıklanacak.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın