Mehmet Kazan, Almanya’dan İki Kupayla Dönüyor

Mehmet Kazan, Almanya’dan İki Kupayla Dönüyor

EDGA (Avrupa Engelliler Golf Birliği) ‘nın organize ettiği 2022 German International Men and Ladies Disabled Championship Almanya Baden’de yapıldı. 

Baden Hills Golf und Curling Club’da düzenlenen müsabakada İngiltere, Fransa, İtalya, Belçika, Hollanda, Şili, Almanya’dan ve ülkemizden toplamda 51 sporcu mücadele etti.

Organizasyonda, ülkemizi TGF Sportif Direktörü ve Milli takım Baş antrenörü Erol Şimşek önderliğinde Engelliler Golf Milli takımı sporcularımızdan Mehmet Kazan ve Ahmet Özyazıcı temsil etti.

Oynanan müsabakaların final raundunun sonunda erkekler gross da Milli sporcularımızdan Mehmet Kazan ilk raund 81, ikinci raund 73 gross skor, Alman rakibi Timo Klischan ilk raund 78, ikinci raund 76 gross skor oynayarak toplamda 154’er (+10) gross skorla liderliği paylaşınca, aralarında bir play off maçı yapıldı. 18. çukurda oynanan play off maçında rakibinin gerisinde kalan Milli sporcumuz Mehmet Kazan, ikinci oldu. Erkekler Net kategorisinde ise iki gün sonunda toplamda 150 net skorla yine ikinci olarak müsabakaları tamamlayan Mehmet Kazan, iki kupanın da sahibi oldu.

Bir diğer Milli sporcumuz Ahmet Özyazıcı, erkekler grossda toplamda 201 (+57) gross skorla on sekizinci sırada yer alırken, net kategoride de toplamda 171 net skorla yine on sekinci oldu.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın