TGF Golf Milli Takım Aday Kadro Kampı, Golf Milli Takım Başantrenörümüz Keith Coveney Önderliğinde yapıldı

TGF Golf Milli Takım Aday Kadro Kampı, Golf Milli Takım Başantrenörümüz Keith Coveney Önderliğinde yapıldı

Türkiye Golf Milli Takımı’nın Başantrenörlük görevine getirilen İrlandalı çalıştırıcı Keith Coveney önderliğinde gerçekleştirilen Milli Takım Aday kampı tamamlandı.

3-6 Nisan 2023 tarihinde TGF Silivri Golf Sahası’nda gerçekleştirilen kampa, TGF Golf Milli Takımı Aday kadrosundan sporcular katıldı.

Golf Milli Takım Başantrenörü Keith Coveney’in, oyuncuları tanımak ve golf swing karekterlerini analiz etmek amacıyla düzenlediği kampta, chipping, pitching, putting ve bunker teknikleri üzerinde duruldu. Koç, sporcuları mesafe planlamaları hakkında bilgilendirdi. Kamp programı içerisinde sunumlar da yaparak green okuma ve saha planlamasını anlatan Coveney, oyun sırasında; sporcuların oyun stratejileri ve sopa seçimleri hakkında da bilgiler verdi. 

TGF Silivri Golf Sahası’nda yapılan TGF Golf Milli Takım aday kadro kampında, TGF Golf Milli Takımı Başantrenörü Keith Coveney, TGF Golf Milli Takımı Başantrenör Yardımcısı Gencer Özcan ve Milli Takım antrenörleri İhsan Gencay Asan ve Begüm Yılmaz önderliğinde; toplam 26 sporcu yer aldı.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın