Mehmet Kazan, 2023 Avrupa Engelli Golfçüler Bireysel Şampiyonası’nda Sahaya Çıkıyor..

Mehmet Kazan, 2023 Avrupa Engelli Golfçüler Bireysel Şampiyonası’nda Sahaya Çıkıyor..

EGA (Avrupa Golf Birliği)’nın organize ettiği, EDGA (Avrupa Engelliler Golf Birliği)‘nın işbirliğiyle düzenlenen 2023 Avrupa Engelli Golfçüler Bireysel Şampiyonası, 20 Temmuz Perşembe günü (bugün) Hollanda’da başladı.

Avrupa Engelli Golfçüler Takım Şampiyonası’yla dönüşümlü olarak iki yılda bir düzenlenen Avrupa Engelli Golfçüler Bireysel Şampiyonası, bu yıl Hollanda'nın doğu merkezindeki West Betuwe'deki The Dutch Golf Sahası'nda oynanıyor.

Şampiyonaya Fransa, İtalya, Kamerun, Güney Afrika, İrlanda ve Türkiye’nin de arasında bulunduğu 20 ülkeden, 10’u kadın 63’ü erkek 10 tekerlekli sandalye kategorisinde toplam 83 sporcu katılıyor.

Golf Antrenörlerinden Erkan Demirci önderliğinde; ülkemizi Engelli Golf Milli takımı sporcularımızdan Mehmet Kazan temsil ediyor.

Üç raund oynanacak EGA European Individual Championship for Golfers with a Disability’nin canlı skorlarını https://www.ega-golf.ch/livescoring#/competition/4090127/leaderboard linkinden takip edebilirsiniz.

En son 2021'de Portekiz'deki Amendoeira Golf Resort'ta düzenlenen Avrupa Engelli Golfçüler Bireysel Şampiyonası’nda, İspanya'dan Juan Postigo Arce (bireysel erkekler) ve Hollandalı Daphne van Houten (bireysel kadınlar) ve Richard Kluwen (tekerlekli sandalye) şampiyon olmuştu.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın