Sude Bay ve Zeynep Süalp, Avrupa Kadınlar Amatör Şampiyonası’nda Mücadele Ediyor

Sude Bay ve Zeynep Süalp, Avrupa Kadınlar Amatör Şampiyonası’nda Mücadele Ediyor

EGA (Avrupa Golf Birliği)’nın organize ettiği 2023 Avrupa Kadınlar Amatör Şampiyonası, 26 -  29 Temmuz 2023 tarihleri arasında İsveç’de oynanacak. 

Tegelberga Golf Sahası’nda gerçekleştirilecek şampiyonada, İsveç, İspanya, İtalya, Fransa, Danimarka, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık Ülkeleri ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu dünya genelinden 33 ülkeden, toplamda 144 sporcu mücadele edecek.

Katılan her ülkenin en iyi sporcularının yer alıyor organizasyonda ülkemizi, Milli golfçülerimizden Sude Bay ve Zeynep Süalp temsil ediyor. Kafileye, Golf Milli Takım Baş antrenör yardımcısı Gencer Özcan liderlik ediyor. 

Toplamda 72 çukur “Stroke Play” oyun formatında bireysel olarak oynanacak müsabakalarda, 54 çukur sonunda en düşük skoru yapan 64 sporcu Cut’ı geçecek ve final gününde kupa için mücadele etme hakkına sahip olacak.

29 Temmuz 2023 tarihinde sona erecek olan European Ladies Amateur Championship’in canlı sonuçlarına https://www.ega-golf.ch/content/european-ladies-amateur-championship-2#/competition/4108038/leaderboard linkinden ulaşabilirsiniz. 

 

 

 

 

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın