Milli Sporcularımızdan Sude Bay ve Zeynep Süalp, R&A The Womens Amateur Championship’de Mücadele Edecek

Milli Sporcularımızdan Sude Bay ve Zeynep Süalp, R&A The Womens Amateur Championship’de Mücadele Edecek

R&A’in organize ettiği ve 131.’si gerçekleştirilecek golfte dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan R&A The Womens Amateur Championship, 24 Haziran 2024 tarihlerinde İrlanda’da başlıyor. 

Birleşik Krallık, Amerika, Japonya, Avustralya, Güney Kore, İrlanda ve Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu 30’u aşkın ülkeden 144 sporcunun sahaya çıktığı şampiyona, Portmarnock golf sahalarında oynanacak. 

Dünya genelinden 144 golfçünün seçilerek oynadığı The Amateur Championship’de, Milli sporcularımızdan Sude Bay ve Zeynep Süalp da WAGR sıralamasındaki konumlarından dolayı davet edilerek bu önemli şampiyonada oynamaya hak kazandı. Milli Sporcularımıza TGF Milli Takımlar baş antrenörü Keith Coveney eşlik edecek.

Turnuvanın ikinci raundunun ardından sıralamadaki ilk 64 sporcu Cut’ı geçebilecek. Cut’ı geçen sporcular match play oyun formatında şampiyonaya devam edecek. 

R&A TV’den canlı yayınlanacak şampiyonayı https://www.randa.org/championships/the-womens-amateur-championship linkinden de takip edebilirsiniz.

The Amateur Womens Championship, 29 Haziran 2024 tarihinde oynanacak final raundunun ardından son erecek.

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın