Milli Golfçülerinizden Deniz Sapmaz ve Almina Erdoğan, R&A Girls Amateur Championship’de Mücadele Edecek

Milli Golfçülerinizden Deniz Sapmaz ve Almina Erdoğan, R&A Girls Amateur Championship’de Mücadele Edecek

R&A’in 1919 yılından itibaren organize ettiği ve golfteki gençler şampiyonaları arasında dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan R&A Girls Amateur Championship, 12-17 Ağustos 2024 tarihleri arasında İngiltere’de oynanacak. 

Birleşik Krallık, Amerika, Japonya, Avustralya, Güney Kore, İrlanda ve Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu 30’a yakın ülkeden 144 sporcunun sahaya çıktığı şampiyona, Alwoodley Golf Sahası’nda oynanacak. 

Dünya genelinden genç golfçülerin oynadığı R&A Genç Kızlar Amatör Şampiyonası’na, Milli sporcularımızdan Deniz Sapmaz Wagr sıralamasındaki konumundan, Almina Erdoğan ise handicap’ından dolayı bu önemli şampiyonada oynamaya hak kazandı. Milli golfçülerinize TGF Milli Takımlar Baş Antrenörü Keith Coveney ile Milli Takımlar Baş Antrenör Yardımcısı Çağatay Ural eşlik edecek.

Turnuvanın ikinci raundunun ardından sıralamadaki ilk 64 sporcu Cut’ı geçebilecek. Cut’ı geçen sporcular match play oyun formatında şampiyonaya devam edecek. Match play maçlarında kaybeden sporcular şampiyonaya veda edecek. 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın