Pro-Am’in kazananı National takımı oldu

Pro-Am’in kazananı National takımı oldu

Turkish Airlines Challenge öncesinde 24 takımın katıldığı Pro-Am Turnuvası’nda Sebastien Soderberg’in yer aldığı National takımı şampiyon oldu.

Bu yıl dördüncüsü yapılacak Turkish Airlines Challenge öncesinde, amatör golfçüler profesyonellerle aynı sahayı paylaşma heyecanı yaşadı. Toplam 24 takımın katıldığı organizasyonda İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Serik Kaymakamı Haluk Şimşek de sahaya çıktı. Ayrıca geçen yılın şampiyonu Fransız Clement Sordet de Ali Şahin, Fahir Telli ve Yavuz Üngör ile birlikte mücadele etti.

Gloria Golf Kulübü'nün ev sahipliğindeki turnuvayı Sebastian Soderberg önderliğinde, Yusuf Kaya, Mustafa Güzel ve Abdullah Irmak’tan oluşan National takımı toplamda -45’le ilk sırada tamamladı.
Türk Hava Yolları şampiyon olan takım oyuncularına, uluslararası gidiş dönüş uçak bileti hediye etti.

Turkish Airlines Challenge Pro-Am’de Paul Maddy önderliğinde, Arzu Narin, Oya Dağlı ve Zühra Kırımgeri’den oluşan Bodrum takımı toplamda – 44’le ikinci oldu. Maddy sahayı 60 vuruşla dönerek Gloria Golf Kulübü’nün yeni sahasında bugüne kadar elde edilen en iyi skorlardan birine imza attı. Ben Evans liderliğinde sahaya çıkan Stefan Nottenboom, Hasan Ceylan ve Yavuz Küçük birlikteliğindeki Carya takımı toplamda -39’la üçüncü olurken, Chris Doak liderliğindeki Şinasi Numan, Özgür Sütçüoğlu ve Volkan Büyük’ten oluşan Klassis takımı da – 38’le dördüncü sırada yer aldı.

Kazananlara ödüllerini İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Türk Hava Yolları Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna ve Avrupa Challenge Tour Genel Müdürü Alain de Soultrait takdim etti.

Turkish Airlines Challenge 2017, Antalya Belek’te bulunan Gloria Golf Kulübü’nde 20 Nisan Perşembe günü saat 07:00’de başlayacak.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın